YaraVita bladsprays en meststoffen voor zaadbehandeling leveren de nodige micronutriënten

YaraVita - Sporenelementen meststoffen

De YaraVita producten zijn zo ontwikkeld om specifieke nutriënten daar te leveren waar het gewas ze nodig heeft, waardoor de gewasprestaties verbeteren en gebreken worden overwonnen: 

  • De YaraVita-bladsprays zijn ontwikkeld voor het besproeien van bladeren en vruchten om tekorten snel en effectief aan te vullen. 
  • YaraVita-meststoffen voor zaadbehandeling zijn speciaal samengesteld om zaden gelijkmatig en veilig van een uniform laagje voedingsstoffen te voorzien voor een snelle opkomst en ontwikkeling tot een stevig gewas. 
  • De kwalitatief hoogwaardige chelaten uit de YaraVita-reeks zijn ideaal voor gebruik in irrigatiesystemen of teelt op substraat. Dit betekent dat de voedingsstoffen optimaal behouden blijven.

Bewezen voordelen van YaraVita meststoffen

YaraVita® - Sporenelementen meststoffen
YaraVita® - Sporenelementen meststoffen

Gebruiksvriendelijk

Groter gebruiksgemak door:

  • Betere stabiliteit (oplosbaarheid) en verlengde houdbaarheid,
  • Uitstekende mengeigenschappen,
  • Beter "schenkbaar".

Veilig

Vaak worden YaraVita-producten rechtstreeks op het gewas aangebracht. De veiligheid van de gewassen is dan ook het belangrijkste uitgangspunt. Alle producten worden uitvoerig getest in onze onderzoeks- en ontwikkelingskas en onze veiligheidsinformatiebladen geven alle nodige informatie over de opslag en het laden en lossen van de producten.

Effectief

In de onderzoeks- en ontwikkelingskas testen we het rendement van alle YaraVita-producten. Zodra de veiligheid en werkzaamheid van een product middels testen is goedgekeurd, worden er binnen de doelmarkten veldproeven uitgevoerd, zodat we kunnen garanderen dat het product na toepassing commerciële voordelen oplevert voor de kweker.

Ervaringen met YaraVita

Bekijk de ervaringen van verschillende boeren over het gebruik van YaraVita gewasspecifieke toepassing op granen (YaraVita MULTRITREL voor Nederland en YaraVita GRAMITREL voor België) en koolzaad (YaraVita BRASSITREL PRO).